Naša događanja

Vreme je za Change Con 2018


Dva uspešna izdanja, rezultirala su trećim nadolazećim. Softverska konferencija Change posvećena enterprise rešenjima vraća se 20. oktobra u prostorijama fabrike Kraš u Zagrebu i ponovo će okupiti regionalnu developersku zajednicu i najbolje predavače iz Hrvatske i sveta.

Dok su se prethodna izdanja bavila metodologijama razvoja aplikacija, ove godine veći naglasak će biti na developmentu – Java, .NET i dizajniranje korisničkih interfejsa. U prilog tome ide i još veći broj regionalnih i svetskih predavača, o čemu smo razgovarali i s direktorom programa konferencije Aleksanderom Radovanom:

'Za treće izdanje Change konferencije pripremili smo niz novosti i iznenađenja koje trenutno ne možemo otkriti, ali sigurni smo da će posetioci biti iznenađeni. Pripremamo odlične svetske predavače koji će učesnicima preneti svoja znanja, ali i aktualne novosti iz sveta developmenta. Od do sada potvrđenih predavača mogu otkriti da će tu biti Ivan Brozović iz Degordiana, direktno iz San Francisca pridružiće nam se Courtney Hemphill  partnerka Carbon Five startupa, a dašak holandskog dizajna doneće nam UX dizajner Deepu K Sasidharan.'

Prošlogodišnje izdanje okupilo je preko 400 stručnjaka iz IT sveta, međunarodne predavače iz Microsofta, Google-a, Paypal-a i Oracel-a. Novi Change nastavlja s misijom spajanja IT zajednice nevezano za sektor, ulogu, programski jezik ili kompaniju. 

'Ove godine svakako ćemo veći naglasak staviti i na unapređenje i automatizaciju svakodnevnih procesa u razvoju enterprise aplikacija, od samog razvoja, izrade verzija aplikacija, pa sve do testiranja i postavljanja u realno okruženje' dodao je Radovan.

Trenutno su putem Entrio sistema u prodaji dostupne early bird ulaznice po ceni od 120 kuna, odnosno 60 kuna za studente. Change novosti, detaljnije informacije o predavačima, agendi i temama konferencije možete pratiti na službenom webu, Facebooku i Twitteru profilu.